Επιστροφή στα θρανία!

Τη Δευτέρα 12/9/2022 (8.10 π.μ.) επιστρέφουμε στα θρανία!
Οι μαθητές της Α΄ τάξης θα συγκεντρωθούν στον χώρο του Θεάτρου, όπου θα χωριστούν σε τμήματα και θα οδηγηθούν στις αίθουσές τους συνοδευόμενοι από τους υπεύθυνους καθηγητές του τμήματός τους.
Οι μαθητές της Β΄ και της Γ΄ τάξης θα κατευθυνθούν στις αίθουσες του Α΄ Αρσακείου-Τοσιτσείου Γυμνασίου Εκάλης, όπου έχουν ήδη αναρτηθεί οι καταστάσεις των τμημάτων.
Η τελετή του Αγιασμού για το Σχολείο μας θα γίνει στο Θέατρο στις 11.45 π.μ. χωρίς την παρουσία γονέων.
Όλοι οι μαθητές θα πρέπει κατά την πρώτη ημέρα να έχουν μαζί τους ένα πρόχειρο τετράδιο και την κασετίνα τους. Θα ενημερωθούν από τους διδάσκοντες καθηγητές για τη γραφική ύλη κάθε μαθήματος, ώστε να φέρνουν τα απαραίτητα τις επόμενες ημέρες.

Θα παρακαλούσαμε, παρόλο που η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι προαιρετική, οι μαθητές να έχουν πάντα μία μαζί τους. Συνιστούμε τη χρήση της σε κλειστούς χώρους ή σε χώρους, όπου υπάρχει συνωστισμός, καθώς και τη συχνή απολύμανση των χεριών. Καλό είναι κάθε μαθητής να έχει μαζί του και το προσωπικό του αντισηπτικό, το οποίο θα χρησιμοποιεί όταν υπάρχει ανάγκη.

Πολλές ευχές από τη Διεύθυνση και τον Σύλλογο Διδασκόντων του Σχολείου μας για μια νέα καρποφόρα σχολική χρονιά με υγεία και πρόοδο σε όλους!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s