«Μαθαίνουμε να ζούμε με τους σεισμούς» – Ομιλία του Καθηγητή του ΕΜΠ κ. Μουζάκη στο Α’ Αρσάκειο-Τοσίτσειο Γυμνάσιο Εκάλης

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης των μαθητών μας και των δράσεων που έχει αναλάβει το Α’ Αρσάκειο-Τοσίτσειο Γυμνάσιο Εκάλης για το φαινόμενο του σεισμού και την αντιμετώπισή του, διοργανώθηκε την Παρασκευή 16/12/22 στις 10.00 π.μ. στο θέατρο των Αρσακείων-Τοσιτσείων Σχολείων ενημερωτική συνάντηση από τον αναπληρωτή Καθηγητή του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και Διευθυντή του Εργαστηρίου Αντισεισμικής Τεχνολογίας κ. Χαράλαμπο Μουζάκη, με θέμα: «Μαθαίνουμε να ζούμε με τους σεισμούς». Ο κ. Μουζάκης εξήγησε στους μαθητές το φαινόμενο μέσω οπτικοακουστικού υλικού και έδωσε χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές για την προστασία από ένα ενδεχόμενο σεισμό.

Η ενημέρωση εντάσσεται στο πλαίσιο του σχεδίου δράσης «Σεισμός και αντισεισμική προστασία, Μάθε – Προετοιμάσου – Προστατέψου» που εκπονήθηκε και υλοποιείται από ομάδα καθηγητών του Σχολείου μας και συγκεκριμένα τις κ. Νικολαΐδου Μαρία, κ. Σόφη Μαρία και κ. Ερμοπούλου Ειρήνη.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s