Κολυμβητικοί αγώνες Α.Σ.Ι.Σ. Γυμνασίων-Λυκείων

Το Σάββατο 10/12/22 πραγματοποιήθηκαν οι κολυμβητικοί αγώνες του Α.Σ.Ι.Σ. για τα Γυμνάσια και τα Λύκεια στο Αμερικανικό Κολέγιο Ελλάδος Pierce στην Αγ. Παρασκευή. Συμμετείχαν 15 Γυμνάσια και 13 Λύκεια, μέλη του Α.Σ.Ι.Σ. Από το Α’ Αρσάκειο-Τοσίτσειο Γυμνάσιο Εκάλης συμμετείχε και διακρίθηκε η μαθήτρια Παναγιώτου Εβίτα (Γ4) στα 50 μ. Ελεύθερο τερμάτισε στην 3η θέση και συμμετείχε και στα 50μ. Πεταλούδα.

Επίσης συμμετείχαν οι μαθητές: Παπαϊωάννου Κων/νος (Α3) στα 50 μ. Ελεύθερο, Τσακαλώτος-Μπενιζέλος Αλέξανδρος (Α3) στα 50μ. Ύπτιο, Βασιλειάδης Αλέξανδρος (Β1) στα 50μ. Ελεύθερο και στα 50μ. Ύπτιο, Μητσάκης Παναγιώτης (Β3) στα 50μ. Πρόσθιο, Κορρέ Σοφία (Γ2) στα 50μ. Ύπτιο.

Επίσης, η Ομάδα των κοριτσιών των Γυμνασίων με τις Παναγιώτου Εβίτα, Βήλου Μαρίλια, Κορρέ Σοφία και Παπαδοπούλου Ηλέκτρα συμμετείχε στην σκυταλοδρομία 4Χ50μ. Ελεύθερο και η Ομάδα των αγοριών των Γυμνασίων με τους Παπαϊωάννου Κων/νο, Βασιλειάδη Αλέξανδρο, Μητσάκη Παναγιώτη και Καλλιάνη Παναγιώτη συμμετείχε στην σκυταλοδρομία 4Χ50μ. Ελεύθερο.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s