Κλειστά τα σχολεία σε ολόκληρη την Αττική τη Δευτέρα 6/2/23 λόγω κακοκαιρίας

Κλειστά θα είναι αύριο Δευτέρα 6/2/23 τα Αρσάκεια-Τοσίτσεια Σχολεία Εκάλης λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει την Αττική και θα πραγματοποιηθεί τηλεκπαίδευση, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Περιφέρειας Αττικής και του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων που ακολουθούν.

Παρακαλούνται οι μαθητές μας να ενημερώνονται από τα εταιρικά τους email (Outlook) για το πρόγραμμα και όλα όσα αφορούν στα τηλεμαθήματα.

Επιπλέον θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η προγραμματισμένη για αύριο επίδοση ελέγχων και συνάντηση με τους καθηγητές δεν θα πραγματοποιηθεί.

Οι ανακοινώσεις:

«Με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής, κατόπιν έκτακτης σύσκεψης με τους Δημάρχους της Αττικής, κλειστά θα είναι αύριο Δευτέρα 6 Ιανουαρίου όλα τα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Αττικής λόγω των δύσκολων καιρικών συνθηκών. Κλειστοί θα είναι και όλοι οι παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί της Αττικής, κατόπιν ομόφωνης απόφαση των Δημάρχων των οποίων είναι αρμοδιότητα τους.»

Το γραφείο του Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας ανακοινώνει: «Αύριο, Δευτέρα 06.02.2023, σε όλες τις περιοχές της χώρας στις οποίες αναστέλλεται η δια ζώσης λειτουργία των σχολικών μονάδων μετά από αποφάσεις Δήμων ή Περιφερειών, θα πραγματοποιηθεί τηλεκπαίδευση. Έχουν ενημερωθεί σχετικά όλοι οι Διευθυντές και οι εκπαιδευτικοί των σχολείων να μεριμνήσουν ώστε να αποσταλούν εντός της ημέρας στους μαθητές και τις μαθήτριες οι σχετικοί σύνδεσμοι σύνδεσης καθώς και τα προγράμματα που θα πραγματοποιηθούν την αυριανή ημέρα».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s