Το δάσος της αγάπης

Με πρωτοβουλία του Προέδρου της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας, Καθηγητή κ. Γεωργίου Μπαμπινιώτη, ξεκίνησε μια δράση στα Σχολεία της Φ.Ε., για να συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά των περιοχών που επλήγησαν από τους φονικούς σεισμούς στην Τουρκία και στη Συρία.

Οι καθηγητές και οι μαθητές των Σχολείων της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας αποφάσισαν να σταθούν δίπλα σε όλους αυτούς που έχουν ανάγκη.

Το Σχολείο μας στηρίζει αυτήν την προσπάθεια και με ένα μεγάλο εικαστικό έργο φτιαγμένο από όλα τα παιδιά με την καθοδήγηση της καθηγήτριας Καλλιτεχνικών του Σχολείου κ. Κυριακής Πρεβενιού. Οι μαθητές του Α’ Αρσακείου – Τοσιτσείου Γυμνασίου και Λυκείου Εκάλης συμμετείχαν για να ολοκληρωθεί το εικαστικό έργο. 

Συγκεκριμένα, όλα τα τμήματα του Σχολείου μας ζωγράφισαν με προθυμία και αγκάλιασαν από την αρχή αυτήν την προσπάθεια. Το έργο έχει τίτλο «Το δάσος της αγάπης». Είναι ένα κολάζ από χέρια, τα χέρια των παιδιών, ζωγραφισμένα με τα πιο χαρούμενα και αισιόδοξα χρώματα. Ένα έργο που υποδηλώνει την αξία της προσφοράς και της αλληλεγγύης, της δοτικότητας, της ελπίδας και της αγάπης. Το έργο πλαισιώνεται με λέξεις που έγραψαν οι μαθητές που περιγράφουν αυτήν την προσπάθεια. Λέξεις όπως: βοήθεια, ανθρωπιά, αγάπη, υποστήριξη! 

Η προσφορά ακόμα κι αν είναι μικρή, αν είναι από όλους, στο τέλος θα είναι μεγάλη! Όπως κάθε μικρό χρωματιστό στοιχείο συμβάλλει για να γίνει αυτό το μεγάλο έργο! 

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν για να ολοκληρωθεί αυτό το έργο!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s