Εορτασμός 25ης Μαρτίου 1821 (22/3/23)

202 χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την Επανάσταση του 1821! Έτσι, με ιδιαίτερη συγκίνηση, την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023, όλοι οι μαθητές τού  Α΄ Αρσακείου-Τοσιτσείου Γυμνασίου Εκάλης παρακολούθησαν στο Θέατρο του Σχολείου τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου. Τη διοργάνωση της εκδήλωσης με τίτλο  «Ιωάννης Καποδίστριας: ο άνθρωπος, ο διπλωμάτης, ο κυβερνήτης» είχε το Β’ Αρσάκειο–Τοσίτσειο Γυμνάσιο Εκάλης. 

Η μουσική επένδυση από τη χορωδία, η ηλεκτρονική παρουσίαση και τα λιτά σκηνικά πλαισίωσαν εξαιρετικά το θεατρικό δρώμενο, που ανέδειξε πτυχές της ζωής, της προσωπικότητας και της δράσης του σημαντικού πολιτικού άνδρα, ενώ οι παραδοσιακοί χοροί που ακολούθησαν ξεσήκωσαν τους θεατές. Τον πανηγυρικό λόγο εκφώνησε η φιλόλογος του Σχολείου μας κ. Κατερίνα Κατσιάνου.  

Τη γιορτή επιμελήθηκαν οι καθηγητές κ. Γιαννικοπούλου Ευδοκία (Διευθύντρια-φιλόλογος), κ. Γιάννης Βογιατζής, κ. Γερασιμούλα Καλαντζή και Ευθυμία Σκιαδά (φιλόλογοι), ο κ. Κωνσταντίνος Θεοδώρου  (θεατρολόγος), ο κ. Λάσκαρης Ιατρόπουλος (θεολόγος), η κ. Φανή Αβρανά (καθηγήτρια Μουσικής), η κ.  Γεωργία Χατζηστάμου και ο κ. Γιάννης Βολάνης (καθηγητές Φυσικής Αγωγής)

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s